Training & Support

Altijd bereikbaar en geïnformeerd met PIMDAMPET support

Productinformatie management is een mindset. Om deze mindset goed te kunnen beheersen, is een ervaren klankbord en/of trainer een hele welkome aanvulling voor jouw bedrijf.

Door je aan te sluiten bij PIMDAMPET support kan je 24/7 je vragen stellen via ons ticketsysteem. Heb je een dringende vraag en direct een antwoord nodig? Met onze “Expert-on-call service” kan je onze experts direct en rechtstreeks bellen om met je mee te denken.

Wij ontzorgen jou op gebied van:

Eerstelijns support bij content vragen
Eerstelijns support bij PIM & DAM vragen
Eerstelijns support bij technische vragen
24/7 bereikbaar dankzij ons ticket systeem
Gegarandeerd binnen 24 uur reactie
Training van eindgebruikers in het werken met PIM en DAM
Productinformatie management

Productinformatie management training

Productinformatie management

Met de installatie van een PIM of DAM systeem komt ook een nieuwe manier van werken. Dit kan voor veel bedrijven een uitdaging zijn. PIMDAMPET kan op maat trainingen verzorgen voor jouw PIM of DAM systeem en gebruikers enthousiast maken om PIM-minded te gaan werken en eigenaarschap te nemen.

Wat we veel zien is dat gebruikers het vaak wel kunnen en willen, maar net niet de juiste handvatten krijgen om succesvol te zijn. Een nieuwe manier van werken is vaak ook spannend. Door ons te focussen op de actuele doelen van jouw bedrijf zullen we met deze op maat PIM training de nieuwe manier van werken op gang brengen. Het doel van de training is eigenaarschap creëren bij de gebruikers en deze zelfsturend verbeteringen te laten ontdekken.

Trainingen voor PIM- en DAM systemen kunnen op locatie, of bij ons op kantoor worden verzorgd. Informeer naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?
Neem vrijblijvend contact op.

Voornaam + achternaam
Bedrijfsnaam
Functie
Email
Bericht
Het contactformulier is succesvol verzonden! We reageren zo snel mogelijk.
Daar ging iets niet goed! Controleer de velden en verstuur opnieuw.
Translate »
Scroll naar boven