PIM Development

Na de basis komt uitbouwen

Wanneer de basis van een PIM en DAM systeem goed is opgezet, dan is het tijd om het systeem te gaan uitbouwen. PIM Development en het toevoegen van extra functionaliteiten en services kan het werken met productinformatie aanzienlijk makkelijker maken.

Dankzij tal van interessante automatiseringsmogelijkheden kan je veel tijd besparen door jouw PIM systeem vóór je te laten werken. Een correcte inhoud is de basis, de functionaliteiten vormen het succes.

Al jouw klanten, al jouw verkoopkanalen, alles direct up to date wanneer je gecentraliseerd aanpassingen maakt aan jouw productinformatie. De PIM als basis. De PIM als single source of truth.

Denk bijvoorbeeld aan:

Data syndicatie op maat naar groothandels (ARGE Neue, 2ba, FAB-DIS, InstallData, Cobuilder, et cetera)
Data syndicatie op maat naar marketplaces (Bol.com, Amazon, Fonq, Decathlon, Conrad, VidaXL, Kruidvat, et cetera)
PIM & DAM als basis voor je E-Commerce
Automatisch nieuwe documenten en afbeeldingen koppelen aan producten (altijd up to date)
Directe toegang tot productinformatie en assets voor klanten
Geïntegreerde en geautomatiseerde print oplossingen
Op maat koppelingen met jouw ERP systeem
PIM Development

Onze development partners

PIM Development

Bij PIMDAMPET zijn we gespecialiseerd in de business kant van productinformatie management. Development of technische ontwikkeling van PIM en DAM systemen is een heel andere tak van sport. Om ook op technisch vlak succesvol te kunnen zijn geloven wij in samenwerkingen die elkaar versterken. Momenteel zijn we druk bezig om deze samenwerkingen vorm te geven.

Omdat wij geloven dat iedereen zijn eigen kracht en kwaliteiten bezit, doen wij de development of integraties van PIM systemen niet zelf. Voor de technische ontwikkeling werken wij samen met diverse partners. Denk aan API-koppelingen, data syndicatie, automatisering, aansluitingen op marketplaces, et cetera.

Wil jij met jouw kennis en kunde ons landschap van aangesloten partners versterken? Neem contact op! We zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons netwerk.

Geïnteresseerd?
Neem vrijblijvend contact op.

Voornaam + achternaam
Bedrijfsnaam
Functie
Email
Bericht
Het contactformulier is succesvol verzonden! We reageren zo snel mogelijk.
Daar ging iets niet goed! Controleer de velden en verstuur opnieuw.
Translate »
Scroll naar boven