Product Enrichment Technologies (PET)

Product verrijking service

Wij kunnen jou ontzorgen op gebied van productverrijking.
Het zijn van die werkzaamheden waar je simpelweg niet onderuit komt, het verrijken van je producten. De aanschaf van een PIM systeem maak productinformatie management aanzienlijk makkelijker, maar het blijft een taak die regelmatig terugkeert om je productassortiment te optimaliseren. Denk hierbij aan het opvoeren van nieuwe collecties, het aanbrengen van een nieuwe leverancier met duizenden producten, of het compleet maken en optimaliseren van het huidige productaanbod. Het product verrijkingsproces is vaak tijdrovend en repetitief en daarin kunnen wij jou volledig ontzorgen.

Productinformatie management partnership: Smart A.F.

Voor het verrijken van nieuwe of bestaande producten hebben wij een maatschappelijke samenwerking met SMART A.F. Een fantastische broedplaats voor IT talent dat wegens uiteenlopende redenen een afstand tot de arbeidsmarkt ervaart.

Smart A.F. werkt met hoogbegaafde IT’ers die met de juiste begeleiding tot ongelofelijke prestaties in staat zijn. De talenten van Smart A.F. zijn veelal IT’ers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk aan mensen in een re-integratietraject, of bijvoorbeeld mensen die zich simpelweg niet prettig of veilig voelen in een standaard werkomgeving. Bij Smart A.F. krijgen cliënten naast professionele begeleiding de kans om te werken aan opdrachten die van echte meerwaarde zijn. Door hen weer een doel in het werkleven te geven kunnen zij de intrinsieke motivatie raken die zo belangrijk is voor het re-integreren binnen het werkveld.

De specialisten van PIMDAMPET werken nauw samen met de talenten van Smart A.F. en geloven dat iedereen een eerlijke kans verdient. Werken kan zo leuk zijn, dus laten we het leuk maken!

PIM DAM PET
Smart A.F.

Over Smart A.F.

Smart AF

Smart A.F. is ontstaan uit een samenwerking tussen het servicedesign bedrijf TriMotion en de IT dagbesteding Piekfyn. We zien dat het bestaande sociale zorgsysteem onvoldoende in staat is meetbare impact te leveren op het verbeteren van het toekomstperspectief van de mensen die hierop aangewezen zijn. Het is onze diepste overtuiging dat hiervoor radicale verbeteringen in de aanpak en middelen voor deze sector nodig zijn.

Daarom hebben we een R&D werkplaats opgericht waar hoogbegaafde IT-ers met een zorgindicatie en zij-instromers werken aan (technische) innovaties en Serious Gaming voor maatschappelijke vraagstukken. We zijn ervan overtuigd dat cliënten die hun talenten zinvol en zinrijk kunnen inzetten zich persoonlijk ontwikkelen tot volwaardige deelnemers aan de samenleving. Deze volwaardige deelneming uit zich uiteindelijk in deelneming binnen de coöperatie Smart A.F. met gedeeld stemrecht en winstuitkering voor de werknemers (ex cliënten).

PIMDAMPET partner van MVO Nederland

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is iets waar wij van PIMDAMPET heilig in geloven. We moeten elkaar helpen waar we kunnen. Niemand staat er alleen voor, zelfs niet als alles even tegen lijkt te zitten. Ook binnen PIMDAMPET is er altijd ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ook als het aankomt op productinformatie management vinden wij dat iedereen een bijdrage kan leveren. Inclusiviteit vinden wij belangrijk.

MVO Nederland is een beweging die de transitie naar een duurzame economie als doel heeft. De term MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen met een netwerk van circa 2.000 partners innoveert en implementeert MVO Nederland om de nieuwe economie te bereiken. Daarnaast spoort het bedrijf de overheid aan om duurzaam ondernemen de standaard te maken. MVO Nederland wil dat in 2025 minimaal twintig procent van de Nederlandse economie omgaat in de duurzame economie, die gestoeld is op meer dan alleen financiële waarden en draait binnen de grenzen van de natuur en maatschappij.”

Bron: MVO Nederland op Wikipedia

MVO Nederland

Heb je een content uitdaging?

Wij houden wel van een uitdaging en kunnen niet wachten om met jou mee te denken over productinformatie management.

Laten we eens praten over wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dit kan telefonisch, digitaal, of op locatie in Hengelo (OV).

De koffie staat klaar!

Productinformatie management

Jouw business laten groeien door samenwerking

Geïnteresseerd?
Neem vrijblijvend contact op.

Voornaam + achternaam
Bedrijfsnaam
Functie
Email
Bericht
Het contactformulier is succesvol verzonden! We reageren zo snel mogelijk.
Daar ging iets niet goed! Controleer de velden en verstuur opnieuw.
Translate »
Scroll naar boven