Implementatie lead

Neem zelf de controle

De experts van PIMDAMPET hebben jarenlange ervaring en voelen zich als een vis in het water tussen de business en implementatiepartner. Laat ons jouw implementatiepartner challengen en haak een PIM implementatie lead aan om jouw belangen te behartigen. Dit vaste aanspreekpunt zal in jouw organisatie voor extra rust en vertrouwen zorgen en voorkomt het “Wij van WC-eend-effect” wanneer de PIM implementatiepartner de leiding neemt.

Helaas zien we het veel gebeuren. Projecten worden duurder, duren veel langer en leveren niet het gewenste resultaat. Neem zelf de controle over jouw PIM implementatie met een van onze specialisten.

Wij helpen jou met:

Project management
Stakeholder management
Scope bepaling & digital roadmap
Trainen en enthousiasmeren van gebruikers
Managen van feedback & vragen
Toetsen van PIM opzet & PIM implementatie
In kaart brengen gebruikersbehoefte (zowel in- als extern)
Regelmatige updates & progress reports
Data cleansing & optimalisatie sessies
Opstellen roadmap voor toekomstige ontwikkeling
Opstellen en bijhouden van een backlog & documentatie
PIM Implementatie specialist

Ervaren specialisten, beschikbaar voor jou

Naast dat wij de leiding kunnen nemen in het implementatietraject, kunnen wij ook een interne PIM expert aanhaken bij jouw organisatie. Dit vaste aanspreekpunt is altijd beschikbaar voor vragen, maar kan ook proactief binnen bestaande digitale teams meedraaien en de workload verlichten. Of het nu gaat om snelle ervaren extra handjes in het project, of een leider die de visie uit kan zetten. Wij zijn er klaar voor. En met een PIM Expert van PIMDAMPET ben jij er ook klaar voor.

De specialisten van PIMDAMPET hebben allemaal ruime ervaring in het opzetten, beheren en optimaliseren van PIM en DAM systemen. Daarnaast hebben we hele directe lijnen met onze partners en verschillende PIM/DAM aanbieders zodat we snel kunnen schakelen wanneer dat nodig is.

Enkele werkzaamheden die een In-house Expert van PIMDAMPET kan verrichten:

PIM Implementatie begeleiding/lead; Europese expansie & content vertalingen; workflow management & optimalisatie; opschonen en aanvullen productassortiment; aansluiten nieuwe leveranciers en assortiment; leveren van directe support aan eindgebruikers; sparren met eindgebruikers en stakeholders voor het opzetten van een development roadmap; challengen van jouw implementatiepartner; enthousiasmeren van jouw business om PIM belangrijk te maken; optimaliseren van jouw webshop en product detail pagina’s; compleet maken van productaanbod in het kader van productinformatie; Et cetera.

Wij hebben ruime ervaring met methodieken als AGILE, SCRUM, KANBAN en SIX SIGMA.

PIM Implementatie

Geïnteresseerd?
Neem vrijblijvend contact op.

Voornaam + achternaam
Bedrijfsnaam
Functie
Email
Bericht
Het contactformulier is succesvol verzonden! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Dat ging niet helemaal goed! Controleer alsjeblieft de velden of deze correct zijn ingevuld en probeer het nog eens.
Translate »
Scroll naar boven