Diensten

Full service dienstverlener voor productinformatie management

Kloppende en complete informatie over jouw producten leidt tot meer verkopen, betere marges en minder retouren en klantvragen. Klinkt heel simpel en dat is het ook. Maar wanneer ben je succesvol bezig met productinformatie management? Hoe maak je je data compleet? Wat is de behoefte van jouw klant? Hoe beheer en optimaliseer je jouw informatiestromen naar bijvoorbeeld groothandels of E-Commerce platforms? Met de aanschaf van een PIM-systeem ben je al een eind op weg. PIMADMPET helpt je verder.

Productinformatie management is een manier van werken en denken die vrijwel iedereen zich kan aanleren. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen onze specialisten bestaande teams en management enthousiasmeren om met productinformatie aan de slag te gaan. Concrete praktijkvoorbeelden en use-cases zullen menig managementteam of eigenaar versteld doen staan van de kracht van productinformatie.

Waar kunnen wij mee helpen?

Implementatie lead

Met een implementatie lead van PIMDAMPET krijgt jouw project de juiste focus en aandacht en stomen wij jouw bedrijf klaar voor haar nieuwe manier van werken.

Training & Support

Stap in op de PIM mindset en laat jouw eindgebruikers van het PIM- of DAM systeem eigenaarschap nemen over deze krachtige tool. 24/7 support is mogelijk!

Data optimalisatie​

Heb je hulp nodig in het verbeteren, compleet maken of uitbreiden van product data? Onze productinformatie experts zijn zéér ervaren en bedreven.

Interne PIM expert​

Onze PIM en DAM experts zijn ook in te huren om proactief binnen jouw bedrijf het productinformatie management stuk op te zetten. In deze maatwerkoplossing krijg je onze volledige focus en aandacht. Informeer naar de voorwaarden.

PIM Development​

De PIM als basis. Vanuit deze basis kunnen de experts van PIMDAMPET verder bouwen aan doelgerichte oplossingen om jouw product- informatie geautomatiseerd bij jouw klanten onder de aandacht te brengen.

Documentatie

Met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met productinformatie snappen wij het belang van correcte en kloppende documentatie. Het schrijven van een handleiding nemen we dan ook zeer serieus.

Productinformatie management

Laten we samen bouwen aan het succes van jouw bedrijf

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op.

Voornaam + achternaam
Bedrijfsnaam
Functie
Email
Bericht
Het contactformulier is succesvol verzonden! We reageren zo snel mogelijk.
Daar ging iets niet goed! Controleer de velden en verstuur opnieuw.
Translate »
Scroll naar boven